The Nordish Way

Vi slår oss ner till ett dukat bord, slevar i oss och glömmer lätt att det som ligger på vår tallrik bär med sig en historia, och att alla råvarors resa från jord till bord har gjort ett avtryck på vår planet. Dessutom kommer maten från och med att den hamnar i din mun att göra ett avtryck på dig och vi tycker att du är värd något som både gör dina smaklökar och din kropp glad.Vi vill göra det superenkelt att äta vrålbra mat – eller ”Good food” som vi säger när vi är på riktigt bra humör.

Taste good

Om man börjar tumma på smaken så kan man gå och lägga sig. Mat ska vara gott, punkt.Relationen mellan våra kockar och råvarorna de arbetar med är en riktig kärlekssaga och de skulle aldrig missa de avgörande detaljerna så som den sista dashen citronette eller den knapriga toppingen. Våra kockar vet hur man lagar riktigt bra leveransmat, som smakar gott från första till sista tuggan.

Feel good

Vi nöjer oss inte med att maten kittlar smaklökarna utan vill att hela kroppen ska kvittra. Med massor av färg, näringsproppade grönsaker och mättande proteinalternativ ger vår mat en energiboost istället för matkoma.

Do good

Njutningen av en riktigt bra måltid blir komplett med vetskapen om att maten är schysst och hållbart producerad. Det ligger ett aktivt val och en tanke bakom varje ingrediens i våra kök och du som äter kan tryggt luta dig tillbaka och veta att vi redan tagit alla svåra beslut.Hållbarhet är ingen liten fråga för oss. Är det inte det för dig heller? Då kommer du att tycka om The Nordish Way