Med er känner jag mig trygg hela vägen - Therése, Morris Law

Vi ringer på dörrklockan in till Morris Laws kontor i Göteborg. Några sekunder senare öppnar Therése dörren och möter oss med ett stort leende. Hela hennes person utstrålar ett varmt välkomnande, och hon leder oss vant in på kontoret och hjälper oss att komma tillrätta. Morris Laws kontor på Vallgatan är något alldeles extra. Färgvalen, växtligheten och de organiska materialen tillsammans med Theréses närvaros får en att vilja hänga kvar. Och tur har vi som ska få hänga kvar ett tag, idag är vi nämligen här för att höra en Front Desk Managers tankar om matleveranstjänster och vad maten spelar för roll på deras kontor.

Maten förhöjer mötena.

Morris Law har många interna lunchmöten, men även kundmöten och event där de serverar mat. Maten har en viktig förhöjande roll och det är Theréses ansvar att se till att maten matchar tillfället och inte minst att maten finns på plats den tid det önskas.

"När vi har kundmöten finns det inte utrymme för krångel, punktlighet är superviktigt!" säger hon och fortsätter "Med Nordish känner jag mig trygg hela vägen, ni är verkligen alltid i tid!".

Morris Laws gröna matpolicy

Som det moderna och framåtsträvande bolag Morris Law är, så har hållbarhetsfrågan en självklar plats i verksamheten. Med tanke på matens stora relevans i detta så spelar det en viktig roll för dem vad som serveras på deras interna och externa möten. "Vi har en grön matpolicy hos oss, vilket betyder att vi serverar vegetarisk mat på våra möten. Hos er hittar vi ett riktigt fräscht och roligt grönt utbud som gör att jag kan variera lunchbeställningarna och tillgodose mångas önskemål" säger Therése.

Vid snabba puckar är flexibilitet viktigt.

Likväl som variation så är även flexibilitet viktigt för Therése. I hennes jobb är ingen dag den andra lik och det blir ofta snabba puckar och ändringar. "Jag vet inte hur många gånger jag ringt er i sista sekund, och jag får alltid samma trevliga bemötande".

Det känns som att vi skulle kunna sitta kvar och prata i evigheter men nu ska ska Therése få återgå till sitt. Tur att det inte dröjer länge tills nästa gång vi ses.