Gratis leverans från Nordish till ditt kontor

Ett helt nytt sätt att få nylagad, nyttig mat levererad till din arbetsplats.

Full kalender, inbokat träningspass på lunchen, svårt att hitta bra mat i närheten eller bara en vilja att skapa lite mer tid för en promenad i solen. Oavsett vilken anledning du har så vet vi att det kan kännas otroligt skönt att få en näringsproppad matlåda levererad direkt till kontoret.

Med vårt koncept Nordish Pick-up vill vi göra det möjligt för dig att att få mat levererad gratis till din arbetsplats.

Hur funkar det? Om det finns en Pick-up på ditt kontor så kan du beställa mat på förmiddagen och få maten levererad till en utsatt plats inne på ert kontor vid lunchtid. Du väljer mat från den meny som gäller just din arbetsplats och behöver aldrig fundera på leveranskostnader eller minsta ordervärde. Maten kommer till er Pick-up samma tid varje dag.

Vem kan beställa till en Pick-up? Alla som arbetar på kontoret och har tillgång till lokalen där Nordish Pick-up står placerad.

Vill du ha en Pick-up på ditt kontor? Hör av dig till oss så förklarar vi mer.

Hur funkar det?

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att beställa bra mat till dig själv eller ditt team​. Betalning görs via Klarna Checkout.

delivery method icon

Välj din Pick-up

Välj den Pick-up och upphämtningsplats som tillhör ditt kontor eller en publik Pick-up som är öppen för alla.

utensils icon

Välj din mat

Välj fritt bland våra köks näringsrika och klimatsmarta rätter. Du kan enkelt anpassa utifrån allergier och preferenser.

clock icon

Tid och betalning

Varje Pick-up har ett förutbestämt tidsfönster då maten anländer varje vardag. Du behöver beställa innan sista beställningstiden samma dag.

bicycle icon

Maten levereras

Vi levererar maten med elcykel eller elbil och är alltid behjälpliga på telefon och e-mail om du behöver oss.

Nordish Market logotype
Din delivery-korg är tom
Minsta ordervärde:200 kr
Totalt inkl moms200 kr
Nordish Market använder cookies för att ge dig bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda vår sida tillåter du användningen av cookies. Mer information hittar du i vår sekretesspolicy.
Läs mer