Gratis leverans från Nordish till ditt kontor

Ett helt nytt sätt att få nylagad, nyttig mat levererad till din arbetsplats.

Full kalender, inbokat träningspass på lunchen, svårt att hitta vällagad och nyttig mat i närheten eller bara en vilja att skapa lite mer tid för en promenad i solen. Oavsett vilken anledning du har så vet vi att det ibland kan kännas otroligt skönt att få en låda mat som innehåller massa nyttigheter och energi levererad direkt till kontoret. Det känns nästan magiskt faktiskt!

Med vårt koncept Nordish Outpost vill vi göra det möjligt för dig att att få mat levererad gratis till din arbetsplats.

Hur funkar det? Om det finns en Outpost på ditt kontor så kan du beställa mat på förmiddagen och få maten levererad till en utsatt plats inne på ert kontor vid lunchtid. Du väljer mat från den meny som gäller just din arbetsplats och behöver aldrig fundera på leveranskostnader eller minsta ordervärde. Maten kommer till er Outpost samma tid varje dag.

Vem kan beställa till en Outpost? Alla som arbetar på kontoret och har tillgång till lokalen där Nordish Outpost står placerad.

Vill du ha en Outpost på ditt kontor? Hör av dig till oss så förklarar vi mer.

Hur funkar det?

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att beställa bra mat till dig själv eller ditt team​. Betalning görs via Klarna Checkout.

delivery method icon

Välj din Outpost

Välj den Outpost och upphämtningsplats som tillhör ditt kontor eller en publik Outpost som är öppen för alla.

utensils icon

Välj din mat

Välj fritt bland våra köks näringsrika och klimatsmarta rätter. Du kan enkelt anpassa utifrån allergier och preferenser.

clock icon

Tid och betalning

Varje Outpost har ett förutbestämt tidsfönster då maten anländer varje vardag. Du behöver beställa innan sista beställningstiden samma dag.

bicycle icon

Maten levereras

Vi levererar maten med elcykel eller elbil och är alltid behjälpliga på telefon och e-mail om du behöver oss.

Nordish Market logotype
Din delivery-korg är tom
Minsta ordervärde:200 kr
Totalt inkl moms200 kr
Nordish Market använder cookies för att ge dig bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda vår sida tillåter du användningen av cookies. Mer information hittar du i vår sekretesspolicy.
Läs mer