Föreläsning om god mat, hållbarhet och hälsa.

Vi drömmer väl alla om en härlig framtid? Oavsett om vi pratar om vår egen eller vår planets framtid och hälsa så kommer hållbarhet att vara ledordet. På Nordish jobbar vi för att underlätta de hållbara valen och vi är övertygade om att en hållbar livsstil är möjlig för oss alla.

Innanför väggarna på Nordish finns det en massa spännande historier och insikter som vi vill dela med oss av. Vårt dagliga omfattande hållbarhetsarbete och malliga utbildningar inom hållbarhet och hälsa har utmynnat i vad vi kallar ”The Nordish Way” – En föreläsning full av inspiration och konkreta tips på hur vi kan äta och leva hållbart på jobbet och hemma.

Nordish erbjuder föreläsningar för frukosteventet, inspirationslunchen, kickoffen eller någon annan kul idé ni har. Självklart kombinerar vi gärna våra föreläsningar med mat från oss, allt för att knyta ihop hållbarhetssäcken ordentligt.

”Jag blev jag otroligt inspirerad, mycket tack vare föreläsarens sprudlande energi och lättsamhet kring ämnet. Jag gick därifrån med tanken att "jag kan också", men att min takt är okej och att det kan få lov att ta tid att ändra ett helt beteendemönster. En rolig grej dock är att jag inte ätit något rött kött sedan föreläsningen”.

Erica

Projektadministratör

Kontakta oss för att veta mer om våra föreläsningar