Föreläsning om god mat och hållbarhet

Vi drömmer väl alla om en härlig framtid och då kommer vi inte undan hållbarhetsfrågan. Det finns en generell tro om att hållbarhet är svårt, uppoffrande eller kanske till och med omöjligt. Allt nytt tenderar att vara svårt i början och ja omställningarna kan komma att innebära vissa uppoffringar men en hållbar framtid är inte omöjlig och ett liv i hållbarhetens tecken kan också inkludera förbättringar och uppsidor. Låt oss snacka om det.

Nordish erbjuder föreläsningar för frukosteventet, inspirationslunchen, kickoffen eller någon annan kul idé ni har. Självklart kombinerar vi gärna våra föreläsningar med mat från oss, allt för att knyta ihop hållbarhetssäcken ordentligt.

Innanför väggarna på Nordish finns det en massa spännande historier och insikter som vi vill dela med oss av. Vårt dagliga omfattande hållbarhetsarbete och skrytsamma(J) utbildningar inom hållbarhet och hälsa har utmynnat i vad vi kallar ”The Nordish Way”. Vår filosofi och numer även i föreläsningsform, full av inspiration och konkreta tips på hur vi kan äta godare, bättre och hållbarare på jobbet, hemma och gemensamt i samhället.

”Jag blev jag otroligt inspirerad, mycket tack vare föreläsarens sprudlande energi och lättsamhet kring ämnet. Jag gick därifrån med tanken att "jag kan också", men att min takt är okej och att det kan få lov att ta tid att ändra ett helt beteendemönster. En rolig grej dock är att jag inte ätit något rött kött sedan föreläsningen”.

Erica

Projektadministratör

Kontakta oss för att veta mer om våra föreläsningar

Nordish Market logotype
Din delivery-korg är tom
Minsta ordervärde:200 kr
Totalt inkl moms200 kr
Nordish Market använder cookies för att ge dig bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda vår sida tillåter du användningen av cookies. Mer information hittar du i vår sekretesspolicy.
Läs mer