En digital Food Market

Kanske har du ett minne från en mysig matmarknad där du strosat omkring bland olika matproducenter och restauranger och låtit magen bestämma vägen. Mat är kärlek och samma matglädje som vi upplever på vår fritid vill vi addera till vardagen och arbetslivet.

Vår digitala food market samlar ett spännande urval av matkoncept på en plats och gör det superenkelt att beställa och få levererat riktigt bra mat till din arbetsplats.

Vart halkar du in idag?

KOKERIET

KOKERIET är framtiden men också historien. Nä nu blev det kanske för svårt. Men det var i detta kök som sagan om Nordish började. En vilja att laga riktigt hållbar mat utmynnade i en ny kokkonst och maträtter som vi fortfarande inte kan förklara med ett enkelt ord, och som älskas av många just för att de inte är som något annat. Traditionella, lokala smaker och råvaror som för oss tillbaka långt bak i historiearkivet. Samtidigt innovativa, kreativa smakkombinationer som känns moderna och fräscha. Som sagt, på KOKERIET möts historien och framtiden - i rätter som bygger på det bästa från våra lokala bönder och en massa räddade grönsaker.

Känns det fortfarande svårt? Smaka KOKERIETS mat och förstå.

Spana in KOKERIETs rätter på menyn eller följ dem på Instagram

SLURP

”Måste du sörpla så där?” undrade Emils mamma.

”Ja, annars vet en ju inte att det är söppe”.

Det är något alldeles särskilt med en riktigt god soppa. Hur den omfamnar en som en stor kram, lovar att allt ska bli bra och fyller upp hela insidan med energi och värme. Inte konstigt att de sprang till bords när det serverades söppe i Katthult, och vi är övertygade om att soppan har ett inspel i att det idag finns fler hundraåringar där än på andra ställen i världen.

För att kunna hälla i sig sista soppan satte Emil soppskålen på huvudet och fastnade riktigt ordentligt. Dumdristigt kan man tycka, smart tycker vi. För han fick ju sista slurpen.

Spana in SLURPs rätter på menyn eller följ dem på Instagram

Beets

På Beets lagas alla sallader ifrån grunden och det finns inget som exalterar dom mer än vackra och innovativa sallader som både smakar och gör gott. Lokala produkter och grönsaker är alltid utgångspunkten i deras sallader och de lyckas alltid överraska en med spännande smakkombinationer. Beets lagar fräscha sallader med matiga baser, proteinkällor av högsta kvalité och alltid smarriga toppings och dressingar.

Spana in Beets rätter på menyn menyn eller följ dem på Instagram