Nordish Kitchen

Nordish Kitchen vill alltid ligga i framkant när det kommer till att erbjuda mat som är hållbar, både ur klimat och hälsoperspektiv. Deras råvaror kommer från lokala gårdar som jobbar hållbart, ekologiskt och som erbjuder det bästa ur varje säsong. Dessutom räddar och inkluderar de svårsålda krokiga och knasiga grönsaker eller matöverskott från matbutiker som annars går till svinn.

Maten tar inspiration från den nordiska dieten och deras smakrika matboxar är fullproppade med näringsrika grönsaker i säsong, toppade med mättande proteinalternativ så som baljväxter, fisk, viltkött och alltid med spännande tillbehör som tar boxen till nya smakhöjder. Den ultimata kombon av en fräsch sallad och innovativ husmanskost. Spana in Nordish Kitchens rätter på menyn.

VRÅ

TILLFÄLLIGT STÄNGT.

På VRÅ har du ena foten i Japan och den andra på västkusten. De inspireras av den japanska matkulturen, estetiken och filosofin men utgår alltid från lokala hållbara råvaror så som lokalt odlade grönsaker, svamp från skogarna i Göteborg och den lokala fisk de får in för dagen.

VRÅ har tagit fram en sushi-meny exklusivt för Nordish Market. En vegansk makirulle och en med fisk, båda med härliga tillbehör så som sotad kål, krispig lök och en äppelgari.

Spana in VRÅs rätter på menyn

Beets

På Beets lagas alla sallader ifrån grunden och det finns inget som exalterar dom mer än vackra och innovativa sallader som både smakar och gör gott. Lokala produkter och grönsaker är alltid utgångspunkten i deras sallader och de lyckas alltid överraska en med spännande smakkombinationer. smarriga toppings och dressingar. Beets lagar fräscha sallader med matiga baser, proteinkällor av högsta kvalité och alltid smarriga toppings och dressingar. Spana in Beets rätter på menyn

Spana in Beets rätter på menyn

FOREN

TILLFÄLLIGT STÄNGT.

Foren är den lilla streetfood restaurangen med de stora smakerna. På Foren lagar systrarna Mirna och May färgrika sallader och himmelska röror med inspiration och smaker från Levanten. Med stor omtanke och respekt för råvarorna skulle de aldrig kompromissa med kvalitén på den mat som lämnar deras kök.

Hos oss erbjuder Foren en fräsch blandtallrik med olika sallader och förstås - stans lenaste hummus.

Spana in FORENs rätt på menyn

Nordish Market logotype