Nordish Kitchen

Nordish Kitchen vill alltid ligga i framkant när det kommer till att erbjuda mat som är hållbar, både ur klimat och hälsoperspektiv.

Våra råvaror kommer från lokala gårdar som jobbar hållbart, ekologiskt och som erbjuder det bästa ur varje säsong. Dessutom räddar och inkluderar vi svårsålda krokiga och knasiga grönsaker eller matöverskott från matbutiker som annars går till svinn.

Maten

Vår meny tar inspiration från den nordiska dieten och våra smakrika matboxar är fullproppade med näringsrika grönsaker i säsong, toppade med mättande proteinalternativ så som baljväxter, fisk, kyckling och viltkött och alltid med spännande tillbehör som tar boxen till nya smakhöjder. Vår mat är den ultimata kombon av en fräsch sallad och innovativ husmanskost. Spana in våra rätter på menyn.

Beets

Beets är en partner till Nordish Market, vilket innebär att vi har ett nära samarbete där Nordish Market sköter alla leveranser av Beets sallader till kontor och event. Leveransen med Nordish Market är precis som vanligt alltid gratis.

Maten

På Beets lagar vi all vår mat från grunden, inte för att det är något som låter bra att skriva eller som ska ge oss pluspoäng från våra kunder. Det är helt enkelt för att det finns inga genvägar till bra mat och det finns inget som exalterar oss mer än vackra, innovativa och smakrika sallader. Det är därför vi hackar, skär och mixar varje dag i våra kök för att på så sätt hålla absolut högsta kvalité. Vi känner också stort ansvar genom att verka i en bransch som har stor påverkan på vår jord, därför väljer vi att arbeta i så stor utsträckning som möjligt med lokala produkter och grönsaker i säsong. Allt för att smak och hållbarhet ska stå i centrum.

Spana in Beets rätter på menyn

Nordish Market logotype