Bjud på julmiddag - på distans!

En matig julklapp som ger glädje för många.

Nordish Middagskasse innehåller allt man behöver för att själv sätta ihop en färgsprakande Nordish-måltid för fyra personer, alla komponenter är preppade så långt det går, allt som krävs är att laga till det sista innan det är serveringsklart!

Välj mellan våra populära middagskassar ”Earthy Beetballs” & ”Wild Meatballs” som båda blivit julpyntade med härliga vintersmaker. Alternativt köp ett presentkort där personen kan välja fritt bland våra middagskassar.

Earthy Beetball, 4 portioner:

Frasiga rödbetsbollar på ekologiska rödbetor från Tångagård, serveras med en rotfruktsblandning och kålsallad. Dessutom tillbehör så som kryddig äppelchutney, pepparrotsmajjo, picklat och rostad mandel. 400:-/kasse.

Wild Meatball, 4 portioner:

Saftiga viltfärsbullar tillsammans med en rotfruktsblandning och kålsallad. Toppas med en kryddig äppelchutney, pepparrotskräm, lingon och picklat gott. 450:-/kasse.

För varje såld middagskasse skänker vi en lunchmåltid till personalen på de mest belastade avdelningarna på Göteborgs sjukhus.

Gratis leverans inom centrala Göteborg, vid övriga leveransadresser tillkommer leveransavgift. Presentkorten skickas ut digitalt.

Intresserad?

Hör av dig till oss på hello@nordishmarket.com eller tel: 031-14 47 18.

Nordish Market logotype