HållBraMat

Vi vill att så många som möjligt ska få tillgång till bra och hållbar mat. Det gäller inte minst alla dem som måste vara i karantän nu under coronapandemin. Därför testar vi nu ett nytt koncept – HållBraMat.

HållBraMat är en måltidskasse med kompletta, näringsriktiga och spännande rätter. Maten lagas på närodlade, ekologiska råvaror och kompletteras med finfina räddade grönsaker från traktens matbutiker. Maträtten är färdig till 95% när den levereras till hem till dig. Vi har preppat alla komponenter så långt det går, du tillagar det sista och lägger slutfinishen. Tillagningstid: 2-15 min beroende på ambitionsnivå. Instruktioner och tips för tillagning hittar du alltid i påsen.

Beställ senast kl 20.00 dagen innan och få leverans hem till dörren mellan 17.00 och 20.00 onsdag, torsdag och fredag.

Middagskassarna kommer från restaurangerna Nordish Kitchen i Göteborg och Restauranglabbet i Stockholm.

Hur funkar det?

Vi levererar HållBraMat Middagskassar till centrala och östra Göteborg, samt Östermalm och Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.

Du kan beställa hem en Middagskasse från restaurangen Nordish Kitchen om du bor i Göteborg och Restauranglabbet om du bor i Stockholm.

För att beställa går du in på menyn och skriver in din adress, datum och leveranstid. Därefter väljer du Middagskasse och eventuella tillval. Sedan väljer du att betala med betalkort eller direktbetalning via Klarna.

Inledningsvis levererar vi Middagskassar på onsdagar, torsdagar och fredagar.

Leveransområdet i Göteborg inkluderar: Centrum, Lindholmen, Örgryte, Olskroken, Kålltorp och Härlanda.

Leveransområdet i Stockholm inkluderar: Norra Djurgårdsstaden, Hjorthagen, Gärdet och Östermalm.

Middagskassarna levereras av vår partner Gordon Delivery mellan 17.00 och 20.00

Underlättar för riskgrupper under pandemin

HållBraMat är en del av projektet Resklar där vi samarbetar med Chalmers Industriteknik, Restauranglabbet, Gordon transport och Design och kommunikationsbyrån Where is my pony. Tillsammans arbetar vi för att se till att människor i riskgrupper får tillgång tillnäringsrik och hållbar mat på ett säkert och effektivt sätt under coronapandemin. Målet är att bygga upp ett innovativt logistiksystem som fungerar här och nu, men som också kan skalas upp om det skulle behövas i framtiden. Projektet finansieras av Vinnova.

Nordish Market logotype