Mat för alla tillfällen

Hos oss kan du få mat levererat till stora och små sällskap. Vi hjälper dig med allt från frukost, fika, lunch och eventmat. Vi har levererat mat till olika typer av företagsevent, after works, privata kalas, och även haft popup kök inne på festivalerna Way Out West och Gården.

Från vårt eget kök Nordish Kitchen finns det färdiga eventmenyer som serveras som buffé eller plockmat. Du kan också välja rätter från vår vanliga meny och då få dem serverade på sharing plates eller i portionsförpackningar.

Vi fokuserar på att tillaga och leverera mat och alkoholfri dryck till ert event, men vi skiljer oss från en klassisk catering då vi normalt inte har serveringspersonal eller hyr ut porslin och glas. När det kommer till matpreferenser, allergier och upplägg gör vi vårt bästa för att du och alla dina gäster ska få en smakrik upplevelse!

Kontakta oss på hello@nordishmarket.com eller ring 031-14 47 18 så berättar vi mer.

Kontakta oss för att beställa mat till ditt event.

Nordish Market logotype
Din delivery-korg är tom
Minsta ordervärde:200 kr
Totalt inkl moms200 kr
Nordish Market använder cookies för att ge dig bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda vår sida tillåter du användningen av cookies. Mer information hittar du i vår sekretesspolicy.
Läs mer