The Streets, Bad Cash Quartet… och Nordish Food

Philip Axelsson, Grundare av Nordish Market

2 min läsning

Bland artister, musikälskare och dundrande högtalare, mitt i natursköna Trädgårdsföreningen i början av juni, kommer Nordish Food dundra in – med hållbar mat.

När vi på Nordish Food säljer vår mat under tvådagarsfestivalen Gårdenden 5e-6e juni, blir det för andra gången i festivalsammanhang. I fjol serverade vi vår hållbara och ekologiska mat under Way Out West och lärdomarna är flera sedan dess.

“Första gången vi serverade festivalbesökare mat hade vi inte en aning om hur vår hållbara och ekologiska mat skulle tas emot. Själv hade jag väl lite fördomar om att festivalbesökare drogs till en grillad hamburgare och bira. Lätt ängslig över det så ‘festivalade’ vi till våra rätter och sålde slut våra filloumi- och svampmackor innan Wayouts sista dag var över.” säger vår kökschef Fabian Axelsson.

Gården, som arrangeras av Skorpio och Trädgår’n, utspelar sig under två sommardagar i juni, mitt i grönskande Trädgårdsföreningen. Scenerna kommer byggas ett stenkast från köket där Nordish Food dagligen tillagar mat. På scen kommer artister som Bad Cash Quartet, Tame Impala, Vita Bergen och The Streets spela.

Det ska bli skitkul att få vara en del av den musikaliska oas som Gården kommer vara. Upplägget passar Nordish och vi är glada att Skorpio och Trädgår’n, som arrangerar festivalen tycker att Nordish mat passar in i konceptet.

Nordish kommer under festivalen att servera fyra stycken maträtter och precis som vanligt ligger fokus på hållbar tillagning, lokala råvaror och minskat svinn. Våra matlådor kommer säljas inne i öltälten, så du enkelt kan kombinera hållbart käk med svalkande förfriskningar.

Få uppdateringar från Nordish värld.

Ta del av våra spaningar, funderingar, nya maträtter och våra bästa lästips. Alltid med mat och hållbarhet i fokus.

Error Icon
Nordish Market logotype
Din delivery-korg är tom
Minsta ordervärde:200 kr
Totalt inkl moms200 kr
Nordish Market använder cookies för att ge dig bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda vår sida tillåter du användningen av cookies. Mer information hittar du i vår sekretesspolicy.
Läs mer