Nyttig mat börjar levereras till Johanneberg och Chalmersområdet

Philip Axelsson, Grundare av Nordish Market

1 min läsning

Nordish Market har skaffat fler el-lastcyklar och vidgar sitt leveransområde. Redan veckan efter lanseringen i början av februari, utökade de sitt leveransområde med företagstäta Lindholmen. Nu breder deras el-lastcyklar ut sig ännu mer över Göteborg. Det nya tillagda området blir Johanneberg.

Philip studerade på Chalmers i flera år, och fortsatte sedan i området när han flyttade över gatan till Stena Center med eget startup inom mental hälsa. Han vet att utbudet av mat, i synnerhet ekologisk nyttig mat, inte är särskilt brett i området.

“Det är väldigt spännande att vi växer och kan breda ut oss. Området vid Chalmers och Johanneberg Science Park, som har stor aktivitet på dagarna, erbjuder inte ett särskilt stort utbud av mat med hållbarhet i fokus som är god och hälsosam. Så det känns roligt att kunna fylla en lucka.”

Nordish Market levererar mat via el-lastcyklar som möjliggör för stora partier vid leveranserna. Maten håller sig fräsch, vilket gör att fler kunder kan få sin mat under samma rutt och välja från ett brett utbud av rätter. Nu har företaget vuxit med fler cyklar och mer personal vilket gör att Nordish Market kan täcka fler områden i stan.

Få uppdateringar från Nordish värld.

Ta del av våra spaningar, funderingar, nya maträtter och våra bästa lästips. Alltid med mat och hållbarhet i fokus.

Error Icon
Nordish Market logotype
Din delivery-korg är tom
Minsta ordervärde:200 kr
Totalt inkl moms200 kr
Nordish Market använder cookies för att ge dig bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda vår sida tillåter du användningen av cookies. Mer information hittar du i vår sekretesspolicy.
Läs mer